Ervaringen bij de kliniek in Alkmaar

Op deze pagina worden ervaringen van meisjes en vrouwen gecopieerd vanuit de "lotgenotenpagina"

De Directie van de kliniek heeft hierop geen invloed

 

Datum

Naam 

 11-10-2005

 34 jaar en verdrietig (---.cable.quicknet.nl)

Toen ik een week overtijd was, bleek dat ik zwanger was. Dit was een grote schok. Wij besloten om een overtijdbehandeling te ondergaan. Ik was toen exact 4 weken zwanger, erg pril dus. Er zat ruim een week tussen voordat ik de behandeling zou krijgen. Deze periode vond ik erg zwaar omdat ik zwanger was terwijl ik het niet wilde. Ik heb toen ook afscheid genomen van mijn vruchtje en uitgelegd waarom wij hebben besloten om een overtijdbehandeling te ondergaan. De behandeling op zich was voor mij vreselijk omdat het ontzettend veel pijn deed. Ik heb geschreeuwd en er werd een lap in mijn mond geduwd. Volgens de abortuskliniek (Stimezo Alkmaar) kwam dit door verklevingen in mijn buik, na eerdere operaties. Drie weken later moest ik naar de huisarts voor een nacontrole en wat bleek... is was nog zwanger!

De afspraak in het ziekenhuis, om te praten over een eventuele abortus, stond voor vorige week gepland. In het ziekenhuis bleek dat er geen leven meer in mijn baarmoeder was... Deze moeilijke keuze werd dus voor ons gemaakt... 's avonds werd ik met spoed opgeroepen omdat er een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zou zijn. Dit bleek na onderzoeken toch niet zo te zijn en ik mocht weer naar huis.

11-10-2005 .

[terug naar adressen van de klinieken] [terug naar veelgestelde vragen ] [terug naar de abortuspagina] [lotgenotenpagina]